HomeCloud & MobilityS-a lansat Microsoft Teams pentru Office 365, spatiul virtual din Office 365...

S-a lansat Microsoft Teams pentru Office 365, spatiul virtual din Office 365 bazat pe chat

Microsoft-Teams-rolls-out-to-Office-365-customers-worldwide-1

În după amiaza de azi s-a lansat oficial Microsoft Teams, nou instrument de colaborare din Office 365 și totodată un nou spațiu de lucru, destinat utilizatorilor din mediul corporate ce folosesc suita Office 365 în 19 limbi și 181 de țări.

Microsoft poziționează Teams ca și soluție ce ”pune în legătură oameni, conversaţii şi conţinut, adăugând și instrumentele necesare echipei. Este integrat cu aplicațiile Office cunoscute și este construit bazându-se pe platforma Office 365 și cloud-ul global, securizat al Microsoft.”

Într-o lume care abundă în informaţii, dar în care timpul şi atenția oamenilor devin o resursă limitată, scopul nostru este să ajutăm oamenii să fie mai productivi oriunde s-ar afla, fie că este vorba de efort individual sau de echipă.” a declarat Satya Nadella, CEO al Microsoft. “Office 365 este cea mai cuprinzătoare platformă de productivitate și un set de instrumente multifuncționale pentru creație, colaborare și comunicare. Cu Microsoft Teams adăugăm astăzi un nou instrument la Office 365, un spațiu virtual de lucru bazat pe chat menit să dezvolte „arta” lucrului în echipă.

Laurie Koch, vice-preşedinte global pentru relația cu clienții la Trek Bicycle: “În cadrul echipelor Trek la nivel global, suita integrată de aplicații Office 365 crează un set de instrumente comun pentru a stimula creșterea companiei prin colaborare. Noi folosim Microsoft Teams drept nucleu central al proiectelor noastre în Office 365, unde toată lumea are la îndemână cele mai recente documente, informații și sarcini, toate integrate cu conversațiile echipei, creând un context complet al proiectului. Teams a devenit rapid un element cheie al culturii Trek în materie de rezolvare promptă a lucrurilor.”

Teams are deja clienți de Android și, în curând, pe iOS şi Windows Phone, integrare cu serviciile de email și capacități îmbunătățite de securitate.

Microsoft Teams aduce:

· Un sistem de chat modern pentru echipe. Microsoft Teams oferă o experienţă de comunicare modernă, cu chat persistent construit pe conversații. Conversațiile pot fi private sau vizibile pentru întreaga echipă, iar utilizatorii pot accesa mai multe echipe, trecând cu uşurinţă de la un proiect la altul.

· Un loc de consolidare a contextului pentru lucrul în echipă. Aplicaţiile şi serviciile Office pe care echipele le utilizează zilnic — Word, Excel, PowerPoint, SharePoint, OneNote şi PowerBI — sunt toate integrate, astfel încât utilizatorii să aibă acces la informaţiile şi instrumentele de care au nevoie.

· Personalizare pentru fiecare echipă în parte. Microsoft Teams oferă posibilitatea de personalizare a spaţiilor de lucru cu tab-uri, conectori şi boți de la parteneri precum şi instrumente familiare Microsoft precum Microsoft Planner şi Visual Studio Team Services. Peste 150 de integrări sunt disponibile în prezent sau în viitorul apropiat, cu companii precum SAP, Trello, Hipmunk, Growbot şi ModuleQ construind module pentru platformă.

· Securitate. Microsoft Teams este construit pe infrastructura cloud-ului Office 365, furnizând securitatea avansată şi capacitățile de conformitate necesare pentru a îndeplini așteptările clienților noștri. Teams suportă standarde globale, cum ar fi clauzele model UE SOC 1, SOC 2, ISO27001 şi HIPAA.

Teams se poate deja de testa – organizaţiile interesate de noul spaţiu de lucru bazat pe chat pot începe să utilizeze Teams chiar azi.

via Office Blog

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep