HomeFeaturedFocusPrimele detalii despre Nokia 7 si Nokia 8

Primele detalii despre Nokia 7 si Nokia 8

Compania finlandeză care folosește acum numele de Nokia, HMD Global, pare pusă pe fapte mari de tot și nu vrea să se oprească prea ușor. Au apărut informații despre următoarele telefoane pe care le pregătește, Nokia 7 și Nokia 8. Iar entuziaștii spun că va veni și acel smartphone mult așteptat, Nokia 9, flagshipul cu Qualcomm Snapdragon 835, cu care Nokia se va bate la vârful topului Androidelor. Însă până acolo, ceva mai multe detalii, evident, neoficiale, avem despre Nokia 7 și Nokia 8.

Ambele telefoane se pare că vor fi construite în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 660, vor avea un design de tip unibody, metalic, margini foarte subțiri ale ecranului, senzor pentru citirea amprentei digitale, suport pentru fast charging și camere foto mai performante, poate chiar dezvoltate în colaborare cu Carl-Zeiss. Se pare că Nokia 8 va avea display-ul ceva mai mare și cu rezoluție QHD, în timp ce Nokia 7 va fi ceva mai mic și cu ecran full HD.

Aceleași surse spun că atât Nokia 7 căt și Nokia 8, ba chiar împreună cu flagship-ul Nokia 9, vor fi lansate în mai-iunie, cel mai probabil. Hai că sunt curios!

via NokiaPowerUser

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep