HomeFeaturedFocusLenovo aduce in Romania primul sau laptop de gaming din seria Legion,...

Lenovo aduce in Romania primul sau laptop de gaming din seria Legion, Y520

Legion este un brand nou, pe care Lenovo îl dedică exclusiv gamerilor și celor care doresc mobilitate fără a face compromisuri în ceea ce privește performanța și experiența de joc captivantă. Este o nișă destul de dinamică, pe care Asus și Acer s-au mișcat destul de bine, așa că Lenovo intră în horă. Lenovo Legion Y520 este primul produs dintr-o serie care vrea să devină de tradiție în zona de gaming, iar startul pare unul extrem de interesant, pentru că fixează un nivel de preț atractiv. Lenovo Legion Y520 este deja disponibil la partenerii Lenovo, la un preț începând de la 3.199 lei.

“ În ianuarie, am lansat la Las Vegas noul brand de gaming Lenovo Legion și două produse deosebite, Y520 și Y720, drept răspuns la cerințele gamerilor. Astăzi lansăm în România Lenovo Legion Y520, un laptop dedicat gamerilor pasionați, aflați în continuă mișcare și în căutarea unui produs cu un raport performanță – preț extraordinar. Invităm gamerii să se alăture legiunii celor care nu fac niciun compromis în atingerea performanței”, a declarat Aurel Nețin, Director și Country General Manager Lenovo România. 

Laptopurile de gaming Lenovo Legion Y520 au o grosime de 25,8 milimetri, cântăresc doar 2,5 kg și sunt disponibile în România în mai multe configurații cu ecranul de tip IPS AG (slim) cu diagonală de 15,6 inchi, până la 8 GB memorie RAM și cele mai noi procesoare din generația Kaby Lake – până la i7-7700HQ. La nivelul plăcilor grafice, cumpărătorii din România pot alege până la Nvidia GTX 1050Ti, cu 4 GB memorie video, ceea ce le va asigura o experiență de joc omogenă, la un frame-rate care să fie pe măsura așteptărilor oricărui pasionat de gaming.

Experiența superioară de gaming pe care o oferă Lenovo Legion Y520 este completată de dotări audio care le oferă jucătorilor acces la o experiență imersivă și autentică. Cu sau fără căști de gaming, jucătorii se vor putea bucura de sunetul redat de cele doua boxe de 2W Harman, cu Dolby Audio Premium, special concepute pentru a livra un sunet de calitate pentru orice tip de conținut.

Dincolo de sistemul de răcire special pentru un notebook de gaming, pe care îl are și Legion Y520, îmi place mult soluția găsită de Lenovo pentru jucătorii care vor să-și înregistreze sesiunile de gaming. Lenovo Nerve Sense, un „centru de comandă” care cuprinde o varietate de comenzi: înregistrare in-game, controlul priorității conexiunii la internet, ajustarea setărilor audio, setări pentru tastatură și ajustarea setărilor pentru ventilația laptopului.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep