HomeFeaturedFocusUn smartphone ZTE (Z986) trece prin GFXBench

Un smartphone ZTE (Z986) trece prin GFXBench

Ca de obicei, în urma unei astfel de vizite, ies la iveală majoritatea specificațiilor tehnice ale acestui terminal, care cel mai probabil este destul de aproape de un anunț oficial. Altfel nu prea ar avea sens testarea sa în aplicația de benchmark. Pe mine mă bucură faptul că ZTE scoate un nou smartphone, pentru că am citit recent că producătorul de dispozitive mobile are de plătit o penalizare ce depășește 1 miliar de dolari, ca urmare a încălcării unor embargouri impuse Coreei de Nord și Iranului. Deși mi s-a părut ciudat, am văzut că au fost de acord cu aceste amenzi și au declarat că le vor plăti. Așa că, pentru bunul mers al companiei, orice produs nou are șansa de a mai umple din gaura care se va creea în urma acestei plăți.

Să vedem așadar împreună dacă acest viitor terminal ZTE Z986, care probabil va avea o denumire comercială ceva mai prietenoasă, are șanse să devină un succes de vânzări. Cu ce încearcă el să își cucerească potențialii cumpărători?

Telefonul este construit în jurul unui display full HD (1080 x 1920 pixeli) de 6 inchi, în spatele căruia pulsează un chipset Qualcomm Snapdragon cu procesor octa-core de până la 2,0 GHz. Memoria RAM va fi de 2 GB, capacitatea internă de stocare de 16 GB, camera foto principală de 12 megapixeli, cea frontală de 5 megapixeli și, în mod plăcut surprinzător, sistemul de operare este un Android 7.1.1 Nougat. Nu se specifică nimic despre senzorul pentru citirea amprentei digitale, care s-ar putea să lipsească și nici despre capacitatea acumulatorului. Dar, cel mai probabil, nu trebuie să ne așteptăm la surprize tocmai de la aceste detalii.

Așa că imaginea este destul de completă. Avem un smartphone aflat la granița dintre entry-level și mid-range, care probabil că se va baza destul de mult pe argumentul prețului, acolo unde ZTE a fost întotdeauna competitiv. Un telefon care ar arăta destul de bine și prin ofertele operatorilor.

via GFXBench

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep