HomeFeaturedFocusHuawei P10, disponibil oficial la pre-comanda in Romania

Huawei P10, disponibil oficial la pre-comanda in Romania

Destul de aproape după anunțul oficial de lansare de la MWC (mult mai aproape decât media, oricum), Huawei P10 va fi disponibil pentru pre-comandă pe plan local, în magazinele online ale partenerilor autorizați Huawei. Cei care vor să aibă noul flagship Huawei, au și un incentive în această direcție: dacă își înregistrează pre-comenzile în perioada 27 martie – 5 aprilie, vor primi, gratuit, la livrarea produsului, o brățară de fitness, Huawei FIT. Evident, în limita stocului disponibil.

Lista completă a magazinelor participante este disponibilă pe minisite-ul dedicat de Huawei acestui smartphone și acțiunii promoționale pentru piața din România. Huawei P10 va putea fi comandat în două variante de culoare: Graphite Black și Mystic Silver, la un preț recomandat de 2599 RON.

Dacă despre telefon am vorbit chiar de mai multe ori (și urmează și un review complet), ceasul este mai puțin popular. Huawei FIT este un ceas fitness, ușor și subțire, care monitorizează orice tip de activitate fizică, precum și calitatea somnului sau ritmul cardiac. În plus, utilizatorii  își pot seta alarma, pot respinge apeluri sau pot primi recomăndari în timpul antrenamentelor (ceasul afisează VO2 max, indicele ce măsoară cantitatea maximă de oxigen pe care un individ o poate utiliza în timpul antrenamentelor intense, timpul de recuperare și un scor al antrenamentului). Mai mult, Huawei Fit este primul dispozitiv care a obținut certificarea TÜV-WT, din punct de vedere al fiabilității și al preciziei în operare.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep