HomeFeaturedFocusUn Meizu interesant trece pe la TENAA

Un Meizu interesant trece pe la TENAA

Este vorba despre un telefon cu numele de cod Meizu M621C-S, pe care producătorul chinez l-a trimis spre certificare către TENAA, instituția care își dă acordul pentru vânzarea dispozitivelor mobile pe piața din China. De obicei, odată ce această etapă a fost parcursă, telefonul este destul de aproape de momentul anunțului oficial. În plus, această operațiune de certificare se lasă cu publicarea listei de specificații tehnice ale telefonului, precum și cu celebrele deja fotografii pe fundal albastru deschis. Așa că ne putem face o impresie suficient de completă despre cum va arăta acest smartphone.

Meizu M621C-S va fi construit în jurul unui display full HD de 5,5 inchi, în spatele căruia va pulsa un chipset (cel mai probabil MediaTek Helio P25) cu procesor octa-core de 1,8 GHz. La nivel de memorii se disting mai multe variante, cu 2, 3 sau 4 GB de memorie RAM și respectiv cu 16, 32 și 64 GB capacitate internă de stocare, semn că Meizu vrea să mulțumească cât mai mulți utilizatori cu acest produs. Și, în mod indirect, cât mai multe tipuri de buzunare de utilizatori.

O cameră foto principală cu senzor de 13 megapixeli, una frontală de 8 megapixeli, un Android 6.0 Marshmallow, un acumulator chiar generos, de 3920 mAh, o construcție metalică de tip unibody și, destul de probabil, un senzor pentru citirea amprentei digitale integrat frontal în butonul home,reprezintă restul specificațiilor care se cunosc până în prezent despre acest telefon. Un mid-range clasic, pentru cât mai multe gusturi și preferințe. Evident, prețul va cântări foarte mult în această ecuație, așa că așteptăm anunțul oficial pentru a ne entuziasma pe marginea acestui smartphone.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep