HomeFeaturedFocusSamsung a listat oficial Galaxy C5 Pro

Samsung a listat oficial Galaxy C5 Pro

Ca de obicei atunci când vine vorba despre modele ceva mai puțin populare, producătorul coreean nu face prea mare tam-tam și preferă o lansare subtilă, fără să atragă atenția opiniei publice. De astfel de tratament s-a bucurat și Samsung Galaxy C5 Pro (telefon despre care noi am mai vorbit, însă la nivel de zvonuri și speculații) care a fost listat oficial pe site-ul Samsung din China și este deja disponibil la precomandă, cu livrare începând de săptămâna viitoare. Evident, tot în China, însă există promisiuni că terminalul va deveni disponibil oficial.

Să vedem așadar care este lista oficială de specificații tehnice a lui Samsung Galaxy C5 pro. Ce are acest smartphone de oferit pentru un preț de aproximativ 360 de dolari, evident, valabil în China? Păi să vedem! Galaxy C5 Pro este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 626 cu procesor octa-core de până la 2,2 Ghz (Cortex-A53). Vine echipat cu un display Super AMOLED de 5,2 inchi full HD (1080 x 1920 pixeli). Memoria RAM este de 4 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 64 GB. Ea poate fi extinsă prin microSD. Camera foto principală are un senzor de 16 megapixeli, la fel și cea frontală, dedicată selfie-urilor.

Un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat în partea din față, un conector USB Type-C, un acumulator cu o capacitate de 2600 mAh, conectivitatea LTE, abilitățile dual-SIM și un Android 7.0 Nougat, completează lista de specificații tehnice. O listă care se prezintă destul de bine, în condițiile de preț menționate mai sus. Aștept totuși un preț european pentru acest terminal, înainte de a mă entuziasma mai tare.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep