HomeFeaturedFocusLeEco a lansat oficial modelul Le Pro3 Elite

LeEco a lansat oficial modelul Le Pro3 Elite

Deși numele ar sugera o versiune îmbunătățită a lui Le Pro3, de fapt asistăm la un mic downgrade, care însă coboară și prețul terminalului, astfel încât, una peste alta, raportul preț/specificații este unul destul de atractiv. Mai exact, din configurația lui LeEco Le Pro3 s-a umblat la chipset. În loc de un Snapdragon 821 de la Qualcomm, acum avem un Snapdragon 820. S-a pierdut și NFC-ul, dar nu cred că plânge prea multă lume după el.

În rest, au fost păstrate toate specificațiile tehnice ale lui Le Pro3. Același display full HD de 5,5 inchi, aceeași memorie RAM de 4 GB, aceeași capacitate internă de stocare de 32 GB (de reținut că în cazul lui Le Pro3 există mai multe combinații de memorii), camera foto principală cu senzor de 16 megapixeli, cea frontală de 5 megapixeli, acumulatorul generos cu capacitate de 4070 mAh și senzorul de amprentă plasat pe partea din spate a telefonului.

Totul la un preț de 245 dolari, valabil pe piața din China, lucru care face din acest Pro3 Elite o opțiune demnă de luat în calcul. Telefonul este deja disponibil pe magazinul online oficial al LeEco.

via GizChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep