HomeFeaturedFocusOukitel U16 Max, un phablet cu pret atractiv

Oukitel U16 Max, un phablet cu pret atractiv

Dincolo de raportul preț/specificații extrem de atractiv pe care îl propune acest smartphone, avem de-a face și cu o promoție pe o perioadă limitată, care îl propune pentru trei zile la un preț de-a dreptul imbatabil. Pe AliExpress veți putea găsi U16 Max la doar 109 dolari. Probabil că va fi bătaie pe el, așa că vă propun să stați atenți la această promoție. Găsiți aici și link-ul. Eu mă raportez la prețul complet al lui Oukitel U16 Max, care este de 149 dolari. Chiar și așa telefonul poate fi o alegere inspirată pentru cei care caută un display mare și care au un buget limitat pentru achiziția unui dispozitiv mobil.

Oukitel U16 Max este construit în jurul unui display de 6 inchi și rezoluție HD, ceea ce duce densitatea la 245 ppi. Poate că este cam puțin, dar cu siguranță este acceptabil. În spatele acestui ecran pulsează un chipset MediaTek MT6753 cu procesor octa-core de până la 1,5 GHz, ajutat de o memorie RAM de 3 GB. Capacitatea internă de stocare este de 32 GB și poate fi extinsă prin microSD, iar camerele foto sunt de 13 și respectiv 5 megapixeli. Un Android 7.0 Nougat, un acumulator de 4000 mAh și conectivitatea LTE completează lista de specificații tehnice.

O listă mai mult decât decentă, mai ales prin perspectiva prețului atractiv. O opțiune care poate fi accesată și din România, pentru cei care cred că telefonul merită acest efort.

via AliExpress

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep