HomeEvenimenteBlaj aLive 2017, line-up si cateva informatii

Blaj aLive 2017, line-up si cateva informatii

La Marea Adunare de la Blaj aLive de pe Câmpia Libertății din acest an, fanii vor putea asculta și dansa în iarbă pe ritmurile unora dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului. Cel mai accesibil festival multicultural de la noi va găzdui: 3 scene (Freedom Stage – scena principală, Zona Reggae și Zona Electronica), spații de lounge și relaxare, food court, parc de distracții, activări și seminarii creative.

În ceea ce privește line-up-ul evenimentului, Amy Macdonald (UK), Walking On Cars (Irlanda), Lola Marsh (Israel), Alternosfera (Rep. Moldova), Șuie Paparude (Ro), Coma (Ro) și Sinoptik (Ucraina) se numără printre primele confirmări Blaj aLive 2017, festival aflat la cea de-a cincea ediție. Acesta va avea loc pe 4 iunie 2017, pe Câmpia Libertății și va oferi fanilor bilete special gândite pentru distracția în gașcă.

Anul acesta, pentru a susține autoritățile locale în eforturile de reabilitare a Câmpiei Libertății, festivalul va comasa energia celor două zile tradiționale de concerte și de petreceri într-una singură și nu va mai include zona de camping, spațiu aflat acum în curs de reamenajare. Din 2018 însă, Blaj aLive va reveni la durata și formatul cu care și-a obișnuit deja publicul, într-o locație modernizată și cu un line-up pe măsura aniversării a 100 de ani de la Marea Unire de la Alba Iulia şi a 170 de ani de la Marea Adunare Naţională de pe Câmpia Libertăţii Blaj, din 3/15 mai 1848.

Pentru că distracția e mereu mai mare alături de prieteni, ediția din acest an propune festivalierilor să fie aLive alături de cei cu care petrec cel mai bine, fără ca bugetul să aibă de suferit.

Astfel, biletul pentru ziua de festival va avea prețul de 60 de lei/persoană. Însă, în premieră pentru piața locală, Blaj aLive lansează câteva pachete speciale pentru cei care doresc să vină împreună pe Câmpia Libertății:

  • 3 persoane (acces simultan pe același bilet) – 140 lei (aLive 3)
  • 4 persoane (acces simultan pe același bilet) – 160 lei (aLive 4)
  • 5 persoane (acces simultan pe același bilet) – 190 lei (aLive 5)

Biletele sunt disponibile în rețelele Eventim, Kompostor sau direct pe www.blajalive.ro, acolo unde veți găsi și mai multe informații despre acest eveniment.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep