HomeFeaturedFocusAlcatel PLUS 12, o nouta tableta hibrid

Alcatel PLUS 12, o nouta tableta hibrid

Este clar că astăzi sunt chitit pe prezentarea de tablete cu tastatură, sisteme hibride de tip 2-in-1. Și rămânem tot la sistemul de operare Windows 10, exact ca în cazul lui HP Pro x2 prezentat ceva mai devreme, un produs cu care Alcatel concurează direct prin tableta PLUS 12 despre care vreau să vă vorbesc și pe care a lansat-o în cadrul MWC-ului.

Tableta Alcatel PLUS 12 este construită în jurul unui display IPS full HD de 12 inchi și este ținută în viață de un chipset Intel Celeron N3350, ajutat de o memorie RAM de 4 GB. Capacitatea internă de stocare este de 64 GB, rezultați dintr-o memorie eMMC de 32 GB și de un card microSD embeded, de încă 32 GB. Separat mai există un slot microSD care poate adăuga până la 128 GB suplimentari. Tableta are un senzor pentru citirea amprentei digitale, acumulatorul este de 26,8 Wh. Tastatura care i se poate atașa este destul de specială. Are dimensiuni puțin mai mari decât tableta și încorporează antenele pentru conexiunea LTE, conectorii, un port USB suplimentar și un acumulator propriu de 2580 mAh. În mod interesant, are și propriul chipset care să o ajute să opereze și individual, un Qualcomm MDM9207 single-core Cortex A7 și o memorie RAM de 128 MB. Interesantă abordarea celor de la Alcatel.

Din punct de vedere comercial nu au fost detaliate absolut de loc disponibilitatea tabletei Alcatel PLUS 12 sau viitorul preț de vânzare al acesteia. Însă cred că are ceva șanse de reușită, pe fondul unei creșteri a popularității segmentului de tablete 2-in-1.

via Alcatel

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep