HomeFeaturedFocusGM6, un nou smartphone Android One de la General Mobile

GM6, un nou smartphone Android One de la General Mobile

Este un brand turcesc de telefoane, care în trecut a ieșit din granițele țării natale. În același timp, GM6 este un telefon din seria Android One, ceea ce înseamnă că primește în timp rapid toate update-urile de la Google. Nu în ultimul rând, GM6 afișează o configurație extrem de atractivă pentru un telefon care se presupune că va avea un preț atractiv. Așa că fără să pierdem prea multă vreme, haideți să îi trecem rapid în revistă specificațiile tehnice.

General Mobile GM6 este construit în jurul unui display de 5 inchi și rezoluție HD (720p), în spatele căruia pulsează un chipset MediaTek MT6737T cu procesor quad-core de 1,5 GHz. O memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB, o cameră foto principală cu senzor de 13 megapixeli și una frontală de 8 megapixeli (dotată cu flash propriu), un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh, un senzor pentru citirea amprentei digitale integrat în butonul home și un Android 7.0 Nougat, completează lista de specificații tehnice ale acestui aparat.

Așa cum spuneam, chiar dacă nu se cunosc detalii comerciale, de obicei General Mobile practică prețuri extrem de atractive și obișnuiește să iasă din țara natală cu telefoanele sale. Asta s-ar putea să sune bine.

via Android Police

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep