HomeFeaturedFocusZTE Nubia Z17 mini iese la iveala

ZTE Nubia Z17 mini iese la iveala

S-a întâmplat cu ocazia vizitei pe care terminalul de la ZTE a efectuat-o la TENAA pentru certificarea necesară în vederea vânzării pe piața din China. Un astfel de eveniment, care se întâmplă destul de aproape de momentul lansării oficiale (se pare că va avea loc în 6 aprilie), se lasă de obicei cu listarea specificațiilor tehnice ale telefonului, precum și cu fotografiile pe fundal albastru deschis care expun destul de clar subiectul. Așa că ZTE Nubia Z17 mini pare să nu mai aibă multe secrete păstrate pentru momentul apariției oficiale. Nici măcar la nivel comercial, acolo unde circulă un preț de vânzare pentru el, un preț de aproximativ 270 dolari, care face acest smartphone să arate și mai interesant. Haideți să vedem împreună cu ce încearcă acest dispozitiv să ăși atragă potențialii cumpărători. Ce are el de oferit contra acestui preț?

ZTE Nubia Z17 mini este construit în jurul unui display de 5,2 inchi și rezoluție full HD și al unei platforme Qualcomm Snapdragon 652 cu procesor octa-core de până la 1,8 GHz. Aceasta este ajutată de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 64 GB, care poate fi extinsă la nevoie prin microSD.

Telefonul se distinge la nivel de camere foto. Pe partea din spate avem un sistem dual camera, format din doi senzori a câte 13 megapixeli fiecare (Sony IMX258). Și la nivel de selfie-uri stă foarte bine, camera foto frontală fiind echipată cu un senzor de 16 megapixeli.

Eu zic că arată destul de bine mai ales la banii pe care îi cere și că sunt șanse să îl vedem și prin ofertele comercianților de prin Europa. Însă până acolo, haideți să îl vedem lansat oficial și să primim confirmarea specificațiilor tehnice pe care le-am prezentat.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep