HomeFeaturedFocusPosesorii de iPhone isi trateaza cu superioritate partenerii cu Android

Posesorii de iPhone isi trateaza cu superioritate partenerii cu Android

Dacă vă vine să credeți, această concluzie a fost rezultatul unui studiu realizat de Match.com, un soi de platformă matrimonială, din câte se pare, probabil cu scopul de a atrage puțină notorietate asupra acesteia. Altfel nu îmi explic de ce ar fi fost nevoie de un studiu pentru a documenta o chestie cât se poate de evidentă. Însă dacă tot s-au deranjat oamenii și au făcut un studiu, “Singles in America” pe numele său (și aici vedem și limitarea geografică a acestui studiu, pentru că la nivel de rezultate este general valabil), atunci haideți să facem referire strict la el și să îi analizăm puțin rezultatele.

Se pare că partenerii de întâlniri romantice sunt tentați să se judece unii pe alții, mai ales la primele întâlniri și în funcție de telefonul mobil pe care îl folosesc. Astfel, utilizatorii de iPhone se uită cam de sus la partenerii lor de întâlnire, dacă aceștia folosesc un Android. OK, este urât de tot, mai ales la prima întâlnire, să răzpunzi la telefon sau să răspunzi la mesaje. Însă nu cred că ar trebui să deranjeze pe cineva că folosești altă platformă. Totuși, se pare că în realitate se întâmplă.

Nici posesorii de Android nu sunt mult mai blânzi cu partenerii lor, atunci când aceștia sunt utilizatori de iOS, semn că animozitatea este reciprocă, însă utilizatorii de iPhone debordează de superioritate, conform studiului Match.com. Și își vor descalifica partenerul de întâlnire mult mai rapid.

După ce am citit acest material am rămas cu o mare dilemă. Oare ce șanse mai are la un blind date un amărât de utilizator de Windows Phone sau un posesor de BlackBerry ceva mai vechi?

via TheVerge

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep