HomeFeaturedFocusNokia 3310 primeste tratamentul celor de la Caviar

Nokia 3310 primeste tratamentul celor de la Caviar

Asta înseamnă, ca în cazul altor dispozitive mobile, că și versiunea contemporană de Nokia 3310, cea cu care HMD Global vrea să demonstreze că este mai aproape de filosofia Nokia decât a fost vreodată Microsoft, primește poleiala aurită și tratamentul cu metale dure care îi alterează excesiv de mult prețul. În sus, în cazul în care credeați altceva. Și pentru că cei de la Caviar sunt ruși de fel, iată că Nokia 3310 cel contemporan primește și fața aurită a lui Vladimir Putin, o altă figură conemporană emblematică. La fel cum Nokia 3310 a fost emblematic pentru o anumită perioadă a istoriei telefoniei mobile, la fel ar trebui ca și figura liderului politic amintit mai sus să fie emblematică pentru o perioadă a istoriei apusă deja.

Însă cum nu ne place prea tare politica, să ne întoarcem la Nokia 3310 Supremo Putin de la Caviar. Care este prețuit la aproximativ 1700 dolari, în schimbul căruia primești un feature phone cu o cameră foto de 2 megapixeli, construit dintr-un material negru, titan, ca să fiu mai exact și cu accente de aur, pus într-o cutie roșie lăcuită.

De ce ar merita banii de mai sus, mai ales că este împodobit și cu figura lui Putin? Pentru că, la un moment dat (cât mai repede, sper eu), va fi un obiect de colecție. Altă explicație eu nu prea găsesc!

E drept, pentru cei cu totul apolitici, există o versiune care pierde pe drum chipul lui Vladimir Putin, precum și plăcuța aurie cu un citat. Însă nu pierde nimic la nivel de preț, acolo unde păstrează valoarea de 1700 dolari.

via Caviar

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep