HomeFeaturedFocusBlackBerry Aurora a fost prezentat oficial

BlackBerry Aurora a fost prezentat oficial

Este un smartphone cu o situație mai ciudată, pentru că este realizat de o companie practic necunoscută, cu un nume straniu. BB Merah Putih deține drepturile pentru producția, marketingul și vânzarea de telefoane BlackBerry pe piața din Indonezia. Și astfel am cam risipit misterul care plana asupra acestui terminal. BlackBerry Aurora se va comercializa probabil doar pe piața din Indonezia. Ce a ajuns și BlackBery!

Telefonul aduce cu sine două premiere. Pe lângă că este primul terminal BlackBerry fabricat în Indonezia (lucru care nici nu era foarte greu), este în același timp și primul BlackBerry cu abilități dual-SIM. Cam cu aceste argumente s-au mândrit oficialii BB Merah Putih în cadrul evenimentului de lansare. Nu de alta, dar cu specificațiile tehnice ale dispozitivului nu prea se puteau lăuda.

Avem de-a face cu un telefon construit în jurul unui display HD (720p) de 5,5 inchi, în spatele căruia ticăie un chipset Qualcomm Snapdragon 425. O memorie RAM de 4 GB, o capacitate internă de stocare de 32 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli și una frontală de 8 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh și un Android 7.0 Nougat completează lista cu specificații. O listă din care remarcăm că lipsește senzorul pentru citirea amprentei digitale.

Prețul valabil pentru piața indoneziană este de aproximativ 260 dolari. Nu este mult, dar nici nu are cum să ne intereseze prea tare. Rămân la părerea că Aurora pare un gest de disperare din partea producătorului canadian de smartphone.

via CrackBerry

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep