HomeFeaturedFocusXiaomi intra pe piata de incaltaminte inteligenta

Xiaomi intra pe piata de incaltaminte inteligenta

Zona de smart shoes nu a fost foarte populată, așa că apariția unui nume mare, cum este Xiaomi, care lansează propriile încălțări inteligente, dedicate activităților sportive. În proiect a fost implicat și Intel, care a furnizat practic partea inteligentă a pantofilor, modulul Intel Cuire. Asta ar trebui să amplifice și mai mult notorietatea de care ar trebui să se bucure pantofii sport ai celor de la Xiaomi, un produs cu un nume cum numai o companie chineză putea să găsească. “90 Minutes Ultra Smart Sportswear” se cheamă acești adidași inteligenți, care vor costa aproximativ 40 dolari și care vor raporta către o aplicație dedicată toate datele despre activitățile de alergare, mers, cățărare, calculând distanțe, viteze și număr de calorii arse.

Sună interesant și, dacă Xiaomi s-a implicat, s-ar putea să prindă. Cu atât mai mult cu cât nu arată rău deloc, sunt disponibile mai multe scheme de culoare și prețul este unul chiar decent. Autonomia acestor încălțări este de aproximativ 60 de zile, fără să fie foarte clar dacă după această perioadă se pot încărca sau își pierd funcțiile smart.

Produsul va fi disponibil începând cu data de 15 aprilie și va putea fi găsit pe magazinul online oficial al celor de la Xiaomi.

via GizChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep