HomeFeaturedFocusOppo F3 Plus, un nou selfie-expert

Oppo F3 Plus, un nou selfie-expert

Se pare că cei de la Oppo mențin focusul pe zona de fotografie atunci când vine vorba despre terminalele pe care le lansează și chiar fac pași înainte în încercarea de a răspunde provocărilor venite din partea concurenței pe această zonă. Astfel că, după ultimul calup de informații neoficiale care au ajuns în atenția presei de specialitate despre viitoarele telefoane Oppo F3 și Oppo F3 Plus, putem spune că modelul F3 Plus (căci despre el avem de această dată detalii tehnice) este cu siguranță unul dintre viitoarele așa numite selfie-exepert ale producătorului chinez. De altfel, această titulatură este asumată și în materialele oficiale care prevestesc lansarea acestor telefoane smart. Eveniment care se va întâmpla pe 23 martie.

Argumente există din plin pentru a susține această denumire. În partea frontală, telefonul vine echipat cu un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 8 megapixeli. Care, în mod evident, vor fi colmpletate de o serie de funcții software pentru realizarea de autoportrete digitale impecabile.

Nici restul specificațiilor tehnice nu este de lepădat. Un chipset Qualcomm Snapdragon 653, asezonat cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB, o cameră foto principală cu senzor de 16 megapixeli și un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh, toate ascunse în spatele unui display full HD (1080p) de 6 inchi protejat cu Gorilla Glass 5.

Alte detalii, inclusiv cele de natură comercială, probabil că le vom afla cu ocazia anunțului oficial. Tot atunci vom ști mai multe despre Oppo F3, fratele mai mic al eroului nostru.

via AndroidPure

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep