HomeFeaturedFocusAquos R, un flagship interesant de la Sharp

Aquos R, un flagship interesant de la Sharp

Uite că producătorul japonez capătăt curaj și face o propunere interesantă de smartphone, Sharp Aquos R. Interesantă cel puțin pentru piața din Japonia, acolo unde a fost lansat oficial acest smartphone, în primă fază. Nu există detalii de natură comercială, mai ales despre șansele acestui telefon de a ieși înspre piețele ceva mai occidentale, dar speranța trebuie să moară ultima. În mod evident, există canalele gri, la care se poate apela în caz de nevoie disperată a vreunui utilizator. Altfel, eu nu prea recomand această alternativă.

Revenind la Sharp Aquos R, acesta vine echipat cu un chipset de top, Qualcomm Snapdragon 835, împerecheat cu o memorie RAM de 4 GB, ambele ascunse în spatele unui display IGZO QHD de 5,3 inchi.

O cameră foto principală cu senzor de 22,6 megapixeli completează lista specificațiilor tehnice spectaculoase, listă pe care putem adăuga fără probleme și camera frontală de 16 megapixeli. Conectivitatea LTE, un slot USB Type-C, un acumulator de 3160 mAh cu Quick Charge 3.0 reprezintă restul configurației acestui dispozitiv.

Eu zic că arată destul de bine. Sharp a făcut o figură frumoasă, poate extind acest curaj și la nivel de strategie comercială.

via Android Headlines

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep