HomeFeaturedFocusXiaomi Mi 6, configuratie de top la pret accesibil

Xiaomi Mi 6, configuratie de top la pret accesibil

Producătorul chinez a prezentat oficial modelul Xiaomi Mi 6, așteptat de toată suflarea pasionată de smartphone, pentru promisiunile pe care le-a făcut în perioada de dinainte de lansarea oficială. Și aceste promisiuni nu au fost deloc în zadar. Xiaomi Mi 6 este spectaculos, mai ales prin ceea ce propune la nivel tehnic, acolo unde se așează fără emoții lângă flagship-urile actuale ale producătorilor consacrați.

Avem chipset-ul Qualcomm Snapdragon 835 (cu procesor octa-core de până la 2,45 GHz, nuclee Kryo), garanția faptului că telefonul nu face rabat pentru a obține performanțe spectaculoase. Avem asociată și o memorie RAM de 6 GB, iar capacitatea internă de stocare poate fi de 64 sau de 128 GB. Toate ascunse în spatele unui display full HD de 5,15 inchi (densitate 428 ppi).

Pa partea din spate avem un sistem dual-camera, cu doi senzori de câte 12 megapixeli (unul wide angle și unul tele), în timp ce camera foto frontală are un senzor de 8 megapixeli. Acumulatorul are o capacitate de 3350 mAh, senzorul pentru citirea amprentei digitale este integrat în butonul frontal de home, jack-ul de 3,5 mm lipsește, însă au fost integrate în construcție difuzoare stereo.

Și dacă tot am vorbit despre construcție, trebuie spus că există și o versiune din ceramică, cu inserții de aur de 18 karate. Iar versiunea standard este protejată, atât în față cât și în spate de sticlă curbată. În spate se remarcă faptul că sistemul dual-camera nu iese deloc în evidență, toată suprafața fiind uniformă, iar în față remarcăm marginile extrem de subțiri ale ecranului.

Ajungem și la partea de prețuri, acolo unde Xiaomi a impresionat de fiecare dată și o face și acum. Xiaomi Mi 6 costă aproximativ 36 dolari în varianta cu stocare de 64 GB și aproximativ 420 dolari în varianta cu memorie internă de 128 GB. Versiunea exclusivă, cu ceramică și inserții aurite, costă aproximativ 435 dolari. Evident, prețuri valabile pe piața din China. Și ajungem la marele of dat de lipsa de reacție a Xiaomi la cererea publicului de pe piețele occidentale, piețe pe care telefonul ajunge doar prin canale ceva mai gri.

via Xiaomi

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep