HomeFeaturedFocusBlade X Max, al treilea phablet de la ZTE in ultimele trei...

Blade X Max, al treilea phablet de la ZTE in ultimele trei zile

O nouă apariție în zona de phablet-uri venind de la același producător chinez își face debutul. Și, culmea, tot pentru piața din Statele Unite și tot dedicată operatorilor. Se pare că ZTE are un calendar destul de încărcat și că este perioada phablet-urilor de 6 inchi. După ZTE Blade MAX 3 și ZTE MAX XL, apare acum ZTE Blade X Max.

Nu este doar o variație la nivel de nume, vorbim despre un telefon diferit, cu câteva trăsături în comun cu frații săi. Oricum, ce este sigur, sistemul de denumiri ales de ZTE începe să fie destul de încurcat.

Blade X Max este construit în jurul unui display full HD (1080p), bineînțeles de 6 inchi. În spatele său ticăie un chipset Qualcomm Snapdragon 435 (procesor octa-core de 1,4 GHz), ajutat de o memorie RAM de 2 GB. O capacitate internă de stocare de 32 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli, o cameră frontală de 5 megapixeli, un Android 7.0 Nougat și un acumulator de 3400 mAh (cu suport pentru încărcare rapidă prin USB Type-C) completează lista cu specificații tehnice.

Se pare că telefonul este destinat operatorului Cricket și că este foarte aproape de o apariție oficială. Moment în care vom afla și detaliile comerciale legate de acest telefon, detalii de care depinde succesul pe care acest smartphone îl poate avea sau nu.

via Android Authority

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep