HomeFeaturedFocusVivo V5s, smartphone dedicat iubitorilor de selfie-uri

Vivo V5s, smartphone dedicat iubitorilor de selfie-uri

Telefonul proaspăt lansat oficial de către Vivo are ca argument de vânzare o cameră foto frontală de 20 de megapixeli, prevăzută cu flash propriu. Merge în mod evident către amatorii de autoportrete digitale, într-o perioadă în care plăcerea de a-ți face selfie-uri a fost catalogată ca tulburare de personalitate (se cheamă selfitism și poate fi cronică sau marginală). Mă rog, unii nu au ce face!

Revenind la telefonul nostru, teoretic ar avea șanse să prindă la public, mai ales dacă se achită cu brio și de restul sarcinilor pe care un utilizator mediu le cere de la smartphone-ul său.

Vivo V5s este construit în jurul unui display HD (720p) de 5,5 inchi, asortat cu un chipset MediaTek MT6750 (procesor octa-core de până la 1,5 GHz și GPU Mali T860) și cu o memorie RAM de 4 GB. O capacitate internă de stocare de 64 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale, un Android 6.0 Marshmallow (peste care se găsește o interfață Funtouch OS 3.0), un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh și o construcție metalică de tip unibody sunt restul informațiilor care contează.

Nu sună deloc rău, nici măcar prin perspectiva prețului de aproximativ 290 dolari. Problema este că deocamdată va fi disponibil doar pe piața din India, fără detalii despre intenția de a călătorii mai înspre Occident. Probabil că magazinele online chinezești care livrează și în România îl vor avea în ofertă la un moment dat. Asta pentru cei care au fost fermecați de acest smartphone. Și care suferă de tulburări de personalitate. 🙂

via Vivo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep