HomeFeaturedFocusCateva informatii tehnice despre Moto E4

Cateva informatii tehnice despre Moto E4

Seria Moto E de la Motorola este clar una destinată celor care nu vor să aloce un buget foarte mare pentru achiziția unui smartphone. Iar viitorul terminal din serie, modelul Moto E4 nu cred că va face excepție de la această regulă. Cel puțin asta dau de înțeles detaliile neoficiale despre acest telefon, care au ieșit la iveală și au ajuns în atenția opiniei publice odată cu vizita făcută de el în Geekbench. În plus, în momentul în care telefonul a rulat o aplicație de benchmark se presupune că el este destul de aproape de forma finală. Astfel că nu cred că greșim când spunem că un anunț oficial făcut de Lenovo despre Moto E4 și Moto E4 Plus ar trebui să fie destul de aproape.

Până atunci o să ne mulțumim cu detaliile neoficiale despre Moto E4. Telefonul va fi construit în jurul unui chipset MediaTek MT6737 cu procesor octa-core de 1,25 GHz (Cortex-A53) și GPU Mali-T720MP2. Utilizarea acestui chipset limitează rezoluția ecranului la 720p și senzorul camerei foto principale la cel mult 13 megapixeli. O memorie RAM de 2 GB, o capacitate internă de stocare de 16 GB, conectivitatea LTE, abilitățile dual-SIM, un acumulator cu o capacitate de 2800 mAh și un Android 7.0 Nougat sunt restul specificațiilor care se cunosc deocamdată despre Moto E4.

O configurație fără pretenții, despre care se spune că va costa undeva între 100 și 200 dolari. Intervalul este prea mare pentru a putea stabili încă de acum dacă raportul preț/specificații este unul atractiv, așa că prefer să așteptăm detaliile oficiale.

Teoretic, odată cu lansarea lui Moto E4 ar trebui să apară și o versiune cu un acumulator mai generos și, probabil, cu alte mici upgrade-uri.

via Roland Quandt

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep