HomeFeaturedFocusXiaomi Mi Mix 2, specificatii tehnice complete

Xiaomi Mi Mix 2, specificatii tehnice complete

A doua versiune a ineditului smartphone produs de Xiaomi este, din câte se pare, destul de aproape de momentul apariției oficiale. Altfel nu se explică avalanșa de informații despre acesta, care au ieșit la iveală în ultima vreme, dar mai ales gestul celor de la GearBest, care au listat telefonul cu posibilitatea de a primi notificări în momentul în care apare pe stoc. Și dacă tot l-au listat, avem o imagine destul de completă despre ceea ce propune Mi Mix 2 din punctul de vedere al configurației. Nu o să insist cu link-ul celor de la GearBest, pentru că fotografia care apare pe pagina respectivă este total neconcludentă, însă cred că șansele ca aceste specificații să se regăsească și în produsul final sunt destul de mari.

Așadar, avem un display AMOLED QHD (2540 x 1440 pixeli) de 6,4 inchi, cu margini extrem de înguste, aproape de neobservat, în laterale și sus și cu una destul de subțire și în partea de jos, în spatele căruia ticăie un chipset Qualcomm Snapdragon 835, la fel ca și în proaspăt lansatul flagship Xiaomi Mi 6. La nivel de memorii avem trei variante: una cu 4 GB de RAM și stocare de 64 GB, una cu memorie RAM de 6 GB și cu memorie internă de 128 GB și una de top, cu o capacitate internă de stocare de 256 GB și cu o memorie RAM de 8 GB. Wow!

O cameră foto principală de 19 megapixeli, una frontală de 13 megapixeli, un acumulator de 4500 mAh și un Android 7.0 Nougat cu MIUI 9 peste el, completează lista cu specificații tehnice uimitoare ale acestui produs inedit. Un produs pe care Xiaomi nu se deranjează să îl aducă și înspre piețele occidentale, acolo unde ar avea șanse mari să facă o figură frumoasă. Lucru valabil de altfel pentru toate telefoanele sale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep