HomeFeaturedFocusHuawei P9 Lite (2017), disponibil in Romania

Huawei P9 Lite (2017), disponibil in Romania

Este vorba despre o disponibilitate pe canale oficiale, anunțată chiar de către Huawei. Producătorul chinez vrea să ducă mai departe popularitatea modelelor Lite din seria P și în special a lui P8 Lite, care s-a vândut foarte bine în ofertele operatorilor și încă mai face cifre de vânzări excelente. Iar legătura dintre cele două este chiar mai strânsă, pentru că modelui P9 Lite (2017) mai este cunoscut și ca Huawei P8 Lite (2017), mai ales în Europa. Fugim repede din hățișul sistemului de denumiri al Huawei, în care mai apar și vreo două terminale Honor cu aceleași specificații și ne oprim asupra acestui nou model disponibil la noi.

Aduce un chipset ceva mai bun, HiSilicon Kirin 655 cu procesor octa-core, cu patru nuclee de 2,1 GHz și patru de 1,7 GHz și GPU Mali-T830MP2 (modelul anterior se baza pe un Kirin 650), o memorie RAM de 3 GB (în comparație cu 2 GB) și o cameră foto principală mai bună, chiar dacă senzorul este de doar 12 megapixeli. Tot la capitolul plusuri putem adăuga versiunea 7.0 Nougat a sistemului de operare Android. Toată comparația este făcută cu originalul Huawei P9 lite.

Produsul este disponibil în oferta partenerilor autorizați Huawei, în trei variante de culoare (Black, White, Gold), la un preț recomandat de 1.099 RON.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep