HomeFeaturedFocusFOTO: o prima poza cu HTC U (Ocean)

FOTO: o prima poza cu HTC U (Ocean)

Despre viitorul flagship al celor de la HTC am scris deja în momentul în care au ieșit la iveală primele detalii de ordin tehnic despre acest telefon. Și, odată cu aceste detalii, a crescut brusc și interesul publicului pentru acest viitor terminal. Este și normal să fie așa, pentru că o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 835 cu un display QHD de 5,5 inchi, cu o cameră foto frontală de 16 megapixeli, pentru pasionații de selfie-uri, plus una principală de 12 megapixeli și cu o capacitate internă de stocare ce poate fi de 64 GB dar și de 128 GB (capacitate care oferă speranțe și pentru o memorie RAM de 6 GB), sună extrem de bine.

Mai ales pentru fanii HTC care așteaptă acum răspunsul companiei la mănușa aruncată de Samsung cu al său Galaxy S8 și de LG cu modelul LG G6. În toată această febră a așteptării urmașului lui HTC 10, celebrul leakster Evan Blass, cunoscut mai ales ca @evleaks, vine cu o fotografie care înfățișează chipurile telefonul. Deși istoricul său este unul pozitiv, imaginea pare să fie destul de neconcludentă.

Pe mine unul mă surprinde faptul că HTC U Ocean (s-ar putea să se numească doar HTC U) nu va avea un sistem dual camera și că pare să se mulțumească cu un singur senzor, de 12 megapixeli. Tot la nivel personal, sunt ușor dezamăgit de aspectul similar cu HTC U Ultra, cu plastic acoperit cu sticlă glossy. Aș fi preferat o construcție metalică a la seria HTC One, dar gusturile sunt împărțite. Deocamdată ne mulțumim cu fotografia de mai jos, dar probabil că vor mai curge informații pe marginea acestui subiect în viitorul apropiat.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep