HomeFeaturedFocusAlpha, un smartphone spectaculos de la Maze Mobile

Alpha, un smartphone spectaculos de la Maze Mobile

Este vorba despre un proiect de telefon care vine de la un start-up din China și care merge destul de mult pe conceptul lansat de Xiaomi cu al său Mi MIX. Un telefon mare cu un display aproape fără margini în laterale și în partea de sus. Maze Alpha pare să nu fie primul proiect de dispozitiv inteligent al tinerei companii, înaintea sa a fost anunțat oficial un model Maze Blade. Însă Alpha pare a fi cel cu trăsături de flagship și, fără îndoială, cu aspect spectaculos.

Dincolo de display-ul generos care ocupă aproape toată suprafața frontală a telefonului, Maze Alpha impresionează și prin caracteristicile sale tehnice. Un display de 6 inchi, cu rezoluție full HD și protejat de Gorilla Glass 4, un chipset necunoscut cu procesor octa-core, o versiune cu memorie RAM de 6 GB și capacitate internă de stocare de 128 GB, un sistem dual camera cu senzori de la Sony, un acumulator de 4000 mAh și un Android 7.0 Nougat nu sună deloc rău. Așa că nu cred că greșesc când spun că Maze Alpha are șanse destul de mari să cucerească ceva inimi.

Evident, acest lucru va fi puternic influențat de condițiile comerciale în care va ieși acest viitor terminal. Nu doar zona de disponibilitate va conta (aici putem spune că va fi disponibil cu siguranță în China), dar mai ales prețul său. Aceste detalii le vom afla în momentul anunțului oficial.

via Android Authority

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep