HomeFeaturedFocusGionee S10 trece pe la TENAA

Gionee S10 trece pe la TENAA

Așa cum se întâmplă de fiecare dată când un smartphone trece pe la TENAA pentru a fi certificat în vederea vânzării pe piața din China, majoritatea specificațiilor sale tehnice ajung în atenția opiniei publice, la fel ca și fotografia specifică pe fundal albastru deschis. Nici Gionee S10 nu a scăpat de acest tratament, astfel că avem acum o imagine destul de clară despre zona în care se va plasa terminalul și cam care vor fi șansele sale de reușită. În plus, această etapă este de obicei destul de apropiată de momentul anunțului oficial, astfel că fanii acestui brand (oricare ar fi ei) nu mai au mult de așteptat. Și cum terminalele Gionee ajung și în România, sub un alt nume, poate că și modelul S10 merită câteva clipe din atenția noastră.

Gionee S10 este construit în jurul unui display full HD de 5,5 inchi, în spatele căruia ticăie un chipset cu procesor octa-core de până la 2,0 GHz. O memorie RAM de 4 GB, o capacitate internă de stocare de 64 GB, care se poate extinde prin microSD, un sistem dual camera cu doi senzori de 13 megapixeli, o cameră foto frontală de 16 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale integrat în butonul fizic home și un Android 7.0 Nougat, cu interfața proprietară Amigo OS 4.0 peste el, completează lista cu detaliile tehnice care se cunosc până în acest moment despre S10.

În mod clar, vor conta foarte mult și detaliile comerciale, pentru că un preț atractiv va crește șansele de reușită pentru terminal. Însă aceste detalii le vom afla, cel mai probabil, în momentul anunțului oficial de lansare.

via AndroidPure

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep