HomeFeaturedFocusGoogle vrea sa investeasca 880 milioane de dolari in LG Display

Google vrea sa investeasca 880 milioane de dolari in LG Display

Se pare că Google vrea să aibă o relație mai strânsă cu furnizorul său de panel-uri OLED pentru viitoarele generații de terminale Pixel. Suficient de strânsă încât compania să investească aproximativ 880 milioane de dolari (deși Google a lăsat să se înțeleagă că suma ar putea să mai crească) în acest furnizor. Și mai interesant este că este vorba despre un furnizor nou, LG Display. La generația actuală de Google Pixel și Pixel XL au fost folosite display-uri AMOLED produse de Samsung, însă era destul de greu de realizat o investiție a Google înspre gigantul coreean.

Așa că cei de la Google s-au reorientat rapid înspre LG Display și vor să fie siguri că nu vor întâmpina probleme de aprovizionare, astfel încât sunt dispuși să investească pentru o relație cât mai apropiată între cele două companii. Se pare că propunerea a fost deja înaintată și că mingea este acum în terenul coreenilor de la LG Display.

Gurile rele mai spun că Google a fost forțată să facă această schimbare din cauza acordului pe care Samsung l-ar fi perfecționat cu Apple, prin care îi va furniza companiei din Cupertino aproximativ 70 de milioane de panel-uri pentru o viitoare generație de iPhone. Nu aș merge totuși chiar atât de departe cu speculațiile.

via 9to5Google

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep