HomeFeaturedFocusCateva zvonuri despre Nokia 9

Cateva zvonuri despre Nokia 9

Se pare că HMD Global, compania care folosește numele de Nokia în piața de smartphone este decisă să facă treabă bună și, în același timp, să plece urechea la cerințele publicului. Astfel că, pentru toți cei care au cerut un flagship veritabil Nokia (chestie pe care Microsoft nu prea a reușit să o facă), se conturează tot mai clar Nokia 9. Un telefon pe care finlandezii vor să îl scoată pe piață în al treilea trimestru al anului și care se va bate undeva în vârful ierarhiei Android-elor. Chiar dacă până la toamnă mai este drum lung, primele informații de natură tehnică despre Nokia 9 au ieșit la iveală. Nu au suport oficial, așa că trebuie privite cu ușoară neîncredere.

Se pare că vom avea o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 835 și un display AMOLED de 5,5 inchi și rezoluție QHD. Însă punctul forte pare a fi zona foto, acolo unde un sistem dual camera cu senzori de 22 megapixeli și o cameră foto frontală de 12 megapixeli par, cel puțin la nivel teoretic, să seteze niște standarde destul de ridicate. Sunt sceptic, însă sper să le iasă, pentru că este loc de competiție pe piața de smartphone și utilizatorul va avea doar de câștigat.

Ca și argument pentru a fi optimist, vin informațiile destul de exacte legate de preț. Umblă vorba că Nokia 9 va avea în Europa un preț de 750 euro. Destul de mare, dar probabil justificat la nivel de specificații tehnice. Așa că, chiar și în ciuda prețului, îl aștept cu interes. Nokia este încă un brand proaspăt, care are ceva șanse să miște puțin ordinea lucrurilor în piața de smartphone.

via NokiaPowerUser

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep