Inca un build de Windows 10 Mobile Insider Preview (15208) ajunge in Fast Ring. Doar bugfix-uri

2

w10_15208

Vineri seara Microsoft a dat drumul la două noi build-uri de Windows 10 Insider Preview pentru PC și Mobile. Știți deja că versiunile nu mai coincid din cauza mutării variantei de Mobile pe alt branch, așa că asta este explicația pentru care pe Mobile avem doar 15208 în Fast Ring, în timp ce pe PC a venit 16184.

Sunt doar două schimbări anunțate de Microsoft pentru 15208 Mobile:

 • Prima ține de repararea paginii Connect UX și “Add Bluetooth or other devices” legate de Bluetooth Settings, ce acum merge pentru toată lumea.
 • A doua este tot un bugfix: elimină o pauză suplimentată de 20 de secunde pentru situația în care telefonul se bloca în urma schimbării rețelei.

Nu scăpăm de probleme:

 • Încă nu se pot recupera complet mesajele SMS salvate în cloud.
 • Informațiile despre dreptul de proprietate sunt încă eronate Settings > System > About. Apare 2016.
 • Pe anumite aparate s-ar putea să apară reporniri aleatorii.
 • Aplicația WeChat s-ar putea să aibă probleme.

După cum am văzut deja în ultima perioadă, nu avem încă schimbări majore ci doar bugfix-uri, așa că instalarea noului build e o idee bună.

L-am pus deja pe Lumia 950 XL, merge fără probleme. La voi cum e?

2 COMENTARII

 1. Imposibil de instalat pe un Lumia 640 XL. Nu pot sterge din “internal Storage” fisiere care le tin de pomana si in felul acesta, nu pot updata. Ce solutie pot aborda?
  Multumesc.

  • Am patit exact acelasi lucru pe Lumia 640. Solutia mea a fost sa sterg toate aplicatiile instalate (asta ca sa nu fac un reset), sa fac upgrade-ul si pe urma sa reinstalez (poti merge rapid in Store si apoi Downloads) aplicatiile sterse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here