HomeFeaturedFocusLeEco a prezentat oficial modelul Le Pro 3 AI Edition

LeEco a prezentat oficial modelul Le Pro 3 AI Edition

Deși s-a vorbit destul de mult în ultima vreme despre faptul că producătorul chinez se confruntă cu probleme de stabilitate financiară, iată că LeEco nu se lasă și propune un nou smartphone, care vine în două variante, dintre care una arată chiar bine la nivel de specificații. Eu sper să le meargă din ce în ce mai bine pentru că au arătat la un moment dat și un produs extrem de interesant pe zona de vehicule electrice, un proiect care mai avea nevoie de îmbunătățiri și la care sper să nu renunțe. Revenind totuși la modelul de telefon prezentat oficial de LeEco ieri, acesta vine în două variante de configurație, așa cum spuneam. Una standard și una eco, aceasta din urmă fiind și cea mai atractivă.

Așadar, LeEco Le Pro 3 AI Edition eco este construit în jurul unui ecran full HD (1080p) de 5,5 inchi, în spatele căruia pulsează un chipset MediaTek Helio X27 (procesor deca-core până la 2,6 GHz), ajutat de o memorie RAM de 4 GB. Această combinație este completată de un sistem dual camera cu doi senzori de 13 megapixeli, unul color și altul monocrom. O capacitate internă de stocare de 64 GB, o cameră foto frontală de 8 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh, un senzor pentru citirea amprentei digitale poziționat pe spatele telefonului și un Android 6.0 Marshmallow completează lista cu specificații tehnice etalate de acest terminal.

LeEco Le Pro 3 AI Edition standard  coboară capacitatea internă de stocare la 32 GB și umblă și la chipset, care acum este un MediaTek Helio X23 cu procesor deca-core de până la 2,3 GHz. În rest, configurația este identică cu cea a fratelui său ceva mai puternic.

În ambele variante AI-ul din denumire vine de la propriul asistent virtual dezvoltat de LeEco, care poartă numele de LeLe. Acesta poate fi activat și când display-ul telefonului este oprit, este integrat cu toate aplicațiile LeEco (oricare ar fi acelea) și se spune că în timp învață din comportamentul utilizatorului și îi va răspunde mult mai eficient la cerințe.

Prețurile pentru cele două telefoane sunt de aproximativ 350 dolari pentru LeEco Le Pro 3 AI Edition eco și de aproximativ 260 dolari pentru varianta standard. În ambele cazuri vorbim despre prețuri valabile pentru piața din China, piață pe care terminalele vor deveni valabile încă de săptămâna aceasta.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep