HomeFeaturedFocusPrimele informatii despre Moto C si Moto C Plus

Primele informatii despre Moto C si Moto C Plus

Este vorba despre o pereche de terminale entry-level pe care le pregătește Motorola, divizia celor de la Lenovo, dispozitive despre care au început să iasă la iveală informații. Nu vorbim despre date oficiale, dar avem totuși și câteva surse demne de încredere, precum Evan Blass, mai cunoscut ca @evleaks, care a oferit opiniei publice câteva specificații ale celor două telefoane. De fapt, dacă stau să mă gândesc bine, este vorba despre mai multe terminale, pentru că fiecare dintre ele are mai multe variațiuni la nivel de memorie sau chipset.

Moto C vine cu un display de 5 inchi și 854 x 480 pixeli, o memorie RAM de 1 GB, o cameră foto principală de 5 megapixeli, una frontală de 2 megapixeli și un acumulator cu o capacitate de 2350 mAh. Versiunea 3G este construită în jurul unui chipset pe MediaTek cu procesor quad-core de 1,3 GHz și are o capacitate internă de stocare de 8 GB, în timp ce cea LTE are un procesor quad-core de 1,1 GHz (tot de la MediaTek, dar de această dată pe 64 biți) și o capacitate de stocare de 16 GB.

Moto C Plus păstrează diagonala de 5 inchi a ecranului, dar urcă rezoluția la HD (720 pixeli), vine echipat cu un chipset MediaTek cu procesor quad-core de 1,3 GHz și are variante cu 1 GB de memorie RAM sau cu 2 GB de RAM. Ambele au conectivitate LTE, stocare internă de 16 GB, o cameră foto principală de 8 megapixeli, una frontală de 2 megapixeli și un acumulator de 4000 mAh.

Acestea sunt detaliile care se cunosc până acum. Nimic spectaculos, mai degrabă telefoane care se vor simți mai bine în ofertele operatorilor.

via VentureBeat

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep