HomeFeaturedFocusLinkedIn a ajuns la 500 de mililoane de utilizatori

LinkedIn a ajuns la 500 de mililoane de utilizatori

Este o barieră importantă care a fost depășită de LinkedIn, cea de 500 de milioane de utilizatori. Oficialii LinkedIn îi numesc pe aceștia membrii, pentru că LinkedIn vrea să fie mai mult decât o rețea de socializare cu focus pe abilitățile profesionale ale utilizatorilor, vrea să fie o comunitate. Nu sună rău ca și formulare, dar nu cred că se suprapune cu realitatea. Mă rog, sunt chestii de esență. Important este că business-ul deținut acum de Microsoft continuă să crească și își justifică investiția de 26,2 miliarde dolari. Investiție cu care sunt convins că Microsoft are planuri mai mari în viitor.

Revenind la stadiul actual la care a ajuns LinkedIn, rețeaua (sau comunitatea, dacă vreți) are 500 milioane de utilizatori din peste 200 de țări, care pot accesa peste 10 milioane de potențiale job-uri, venite de la aproximativ 9 milioane de companii. Mai mult, LinkedIn a devenit încet și platformă de educare a utilizatorilor, prin cele peste 100.000 de articole (care ar trebui să fie) de business publicate aici în fiecare săptămână.

Departe de realizările Facebook, însă nu trebuie uitat că, așa cum am spus-o deja, vorbim despre o rețea socială unde contează în primul rând abilitățile profesionale ale indivizilor/utilizatorilor/membrilor.

via LinkedIn Blog

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep