HomeFeaturedFocusZTE lanseaza oficial Blade MAX 3 pentru Statele Unite

ZTE lanseaza oficial Blade MAX 3 pentru Statele Unite

Este un phablet care propune un raport preț/specificații destul de atractiv, motiv pentru care m-am gândit să vi-l prezint foarte pe scurt și vouă. Nu de alta, dar ZTE se poate decide să aducă dispozitivul și în Europa, poate sub un nume diferit și atunci merită să știm cu ce avem de-a face. În plus, de multe ori telefoanele producătorului chinez s-au mișcat foarte bine în ofertele operatorilor, iar combinația cu un abonament se poate dovedi și mai atractivă.

ZTE Blade MAX 3 propune un display de 6 inchi și rezoluție full HD (1080 x 1920 pixeli), în spatele căruia pulsează un chipset Qualcomm Snapdragon 625 cu procesor octa-core de până la 2,0 GHz, ajutat de o memorie RAM de 2 GB. Capacitatea internă de stocare este de 16 GB și, ca un punct forte al telefonului, pe partea din spate avem un sistem dual-camera cu doi senzori de 13 megapixeli. Frontal, pentru selfie-uri, avem o cameră foto de 5 megapixeli, sistemul de operare este un Android 6.0.1 Marshmallow, acumulatorul are o capacitate de 4000 mAh, pe partea din spate este prezent și un senzor pentru citirea amprentei digitale și avem și conectivitate LTE. Încărcarea se face printr-un USB Type-C.

Prețul acestui telefon este de 199 dolari, fără obligații contractuale. Fiind oferit doar prin operatori, s-ar putea să nu fie liber de rețea. Și, în mod evident, există și alte combinații cu servicii de abonamente, cu prețuri mult mai avantajoase pentru doritori. Însă, pornind de la prețul de referință de 199 dolari, pentru un phablet mid-range, cred că ZTE Blade MAX 3 este o alegere demnă de luat în considerare.

via US Cellular

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep