HomeFeaturedFocusMeizu E2 trece pe la TENAA pentru certificari si isi dezvaluie configuratia

Meizu E2 trece pe la TENAA pentru certificari si isi dezvaluie configuratia

Ca de obicei, o astfel de vizită pe care orice dispozitiv mobil o face la TENAA pentru a fi certificat în scopul vânzării pe piața din China, are ca rezultat apariția configurației aproape complete a terminalului în cauză, plus celebrele fotografii pe fundal albastru deschis, care ne lasă să ne facem o idee destul de bună despre aspectul viitorului device. Și care, în cazul specific al lui Meizu E2, ne confirmă plasarea total atipică a flash-ului camerei foto principale. Însă, cred că mai importantă este configurația, care s-a conturat destul de clar și care ne lasă să ne facem o idee despre intențiile pe care producătorul chinez le are cu acest telefon.

Meizu E2 va fi construit în jurul unui display full HD de 5,5 inchi. În spatele acestuia va pulsa un chipset cu procesor octa-core de 2,35 GHz, cel mai probabil un MediaTek Helio P20. La nivel de memorii se vor distinge trei variante: una cu 2 GB de RAM și memorie internă de 16 GB, una cu memorie RAM de 3 GB și capacitate internă de stocare de 32 GB și una de top, cu 4 GB de RAM și memorie internă de 64 GB.

Camerele foto vor fi de 13 megapixeli (cea principală) și de 8 megapixeli (cea frontală), iar acumulatorul va avea o capacitate de 3300 mAh.

Nu arată rău, însă, cel mai probabil, va ajunge pe piețele occidentale doar prin canale neoficiale. În funcție de prețul de vânzare se va putea analiza și dacă riscul de a-l comanda prin magazinele online care livrează și în Europa merită sau nu.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep