HomeFeaturedFocusBluboo D1, mid-range de 99 dolari cu dual camera

Bluboo D1, mid-range de 99 dolari cu dual camera

Proaspăt lansat de către Bluboo, un nume ceva mai puțin cunoscut în piața de smartphone, modelul D1 propune un raport preț/specificații extrem de atractiv, care ar putea servi ca model pentru brandurile autohtone. La un preț de doar 99 dolari (au fost ceva promoții inițiale care ofereau telefonul chiar la un preț mai mic), Bluboo D1 aduce câteva specificații interesante, argumentul principal de vânzare fiind, cel mai probabil, sistemul dual-camera cu doi senzori, unul de 8 megapixeli și un al doilea de doar 2 megapixeli.

Un display HD (720p) de 5 inchi, un chipset MediaTek MT6580 cu procesor quad-core de 1,5 GHz, o memorie RAM de 2 GB, o capacitate internă de stocare de 16 GB care se poate extinde prin microSD, o cameră foto frontală de 5 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 2600 mAh, un Android 7.0 Nougat și un senzor pentru citirea amprentei digitale, toate împachetate într-o carcasă metalică de tip unibody, care vine și într-un albastru atrăgător, cam aceasta este oferta făcută de Bluboo D1.

La 99 de dolari, chiar dacă este preț fără taxe și transport, sună destul de bine. Dacă sistemul dual camera își face treaba suficient de bine, D1 poate fi o opțiune pentru cei cu un buget drastic limitat pentru achiziția de smartphone, care vor totuși ceva mai mult de un entry-level.

via Bluboo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep