HomeFeaturedFocusXiaomi a prezentat oficial tableta Mi Pad 3

Xiaomi a prezentat oficial tableta Mi Pad 3

Pe segmentul de tablete mi s-a părut întotdeauna mai simplu și ceva mai puțin riscantă adoptarea unui produs provenit din China, de la companiile care nu vând în mod direct în Europa. Poate și pentru că din punctul meu de vedere tableta este un dispozitiv pe care umblă și copiii și atunci nu las informații sensibile pe ea. Ba mai mult, folosesc un cont de Google special destinat tabletei, chestie pe care o recomand tuturor celor care nu țin să aibă și mail-urile pe tabletă și folosesc acest produs mai mult pentru entertainment. Cred că am expus suficiente motive care să mă facă să vă prezint foarte pe scurt cea mai recentă tabletă a celor de la Xiaomi, proaspăt lansatul model Mi Pad 3.

Este vorba despre o tabletă cu o construcție metalică și cu un display IPS de 7,9 inchi, rezoluție 1536 x 2048 pixeli, în spatele căruia pulsează o combinație interesantă de chipset MediaTek MT8176 cu procesor hexa-core (2 x 2,1 GHz Cortex-A72 plus 4 x 1,7 GHz Cortex-A53) și memorie RAM de 4 GB. Un acumulator cu o capacitate de 6600 mAh, o cameră foto principală de 13 megapixeli și o capacitate internă de stocare de 64 GB sunt restul detaliilor tehnice care contează. La nivel de sistem de operare, deși generațiile anterioare aveau și variante cu Windows, Mi Pad 3 se limitează deocamdată doar la Android.

Configurația arată chiar bine! Iar prin perspectiva prețului, de aproximativ 220 dolari, valabil în China, devine chiar atractivă. Încă nu se știe când va deveni disponibilă, însă ea a fost listată oficial de către Xiaomi.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep