HomeFeaturedFocusHuawei anunta Honor 8 Pro disponibil in Europa

Huawei anunta Honor 8 Pro disponibil in Europa

Telefonul a fost lansat în China sub numele de Honor V9 și încă de atunci s-a promis și disponibilitatea în Europa. Iată că s-a întâmplat și că ajunge pe continentul nostru, într-un mod cât se poate de oficial, cel mai puternic terminal Honor. Vorbim despre o combinație de display QHD LTPS LCD de 5,7 inchi, cu margini extrem de subțiri (în ton cu ceea ce se poartă acum la casele mari), cu un chipset Kirin 960 (octa-core, până la 2,4 GHz) și cu o memorie RAM de 6 GB. Un flagship în adevăratul sens al cuvântului.

Acestei ecuații i se alătură o capacitate internă de stocare de 64 GB, un sistem dual camera, devenit standard la flagship-urile Huawei, cu doi senzori de 12 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh, o cameră foto frontală de 8 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale și un Android 7.0 Nougat cu EMUI 5.1 peste el. O configurație extrem de interesantă și atractivă, oferită de Huawei la un preț recomandat pentru Europa de 549 euro.

Deși poate părea mult, cei de la Huawei s-au chinuit să facă pachetul cât mai atractiv. Pe lângă ochelarii VR din carton pe care îi oferă, împreună cu două aplicații dedicate, în funcție de țară se oferă și un Honor Gift Set care include un trepied/selfie stick și un card microSD de 128 GB sau un acumulator extern. În link-ul sursă aveți detalii despre aceste pachete direct de pe magazinul online al Honor pentru Europa. Sună bine, sper să îl vedem oficial și în România!

via Vmall

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep