HomeFeaturedFocusVIDEO: teasing oficial pentru HTC U 11

VIDEO: teasing oficial pentru HTC U 11

Nu știu sigur dacă acesta va fi numele următorului flagship al celor de la HTC, dar am văzut că mai multe surse folosesc acest nume. Știam că se va numi mai simplu, HTC U, dar până la o informație oficială în ceea ce privește denumirea comercială a telefonului, avem doar speculații. Ceea ce se confirmă oficial în urma materialului de teasing publicat de producătorul taiwanez este data lansării globale, care se va întâmpla pe 16 mai. Nu mai este foarte mult și presimt o avalanșă de leak-uri în perioada următoare. HTC nu prea s-a priceput să păstreze secrete.

În rest, materialul video este construit în jurul ideii de Squeeze the Brilliant U. Și să nu înțelegeți că telefonul este flexibil sau mai știu eu ce, imaginile reprezintă doar o metaforă. De fapt, marginile laterale ale telefonului se spune că vor reacționa la apăsare și vor prelua diferite comenzi. Este o sabie cu două tăișuri. S-ar putea să fie o găselniță care să prindă la public, sau s-ar putea să devină rapid extrem de enervantă pentru utilizator (probabil că se va putea dezactiva).

Din punct de vedere hardware, se știe că HTC U 11 (repet, nu cred că este denumirea finală) va avea un chipset Qualcomm Snapdragon 835, 4 GB de memorie RAM, stocare de 64 GB și un display QHD de 5,5 inchi. Adică în linie cu alte flagship-uri, ceea ce este foarte bine. Plus un acumulator de 4000 mAh și o cameră foto frontală de 16 megapixeli, chestii care ar putea reprezenta avantaje în fața competitorilor. Asupra camerei foto principale planează deocamdată un mister.

Așa cum am spus, cred că vom mai avea parte atât de teasing-uri oficiale, dar mai ales de speculații și leak-uri, așa că sunt șanse mari ca misterele să se risipească până la lansarea oficială.

via HTC

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep