HomeFeaturedFocusDavid Foster, seful diviziei Pixel, pleaca de la Google

David Foster, seful diviziei Pixel, pleaca de la Google

În mod normal nu ar trebui să însemne mare lucru, oamenii vin și pleacă de pe posturi cheie chiar și în companiile mari. Însă David Foster, cel care a ținut frâiele diviziei Pixel de la Google și s-a ocupat în mod direct de cele două telefoane smart scoase de Google anul trecut, Google Pixel și Pixel XL, avea în responsabilitate și următoarea generație de dispozitive Pixel, care, conform zvonurilor, se va baza pe chipset-ul Qualcomm Snapdragon 835. Să pleci cu câteva luni înainte de finalizarea unui proiect destul de important pentru Google, parcă bate la ochi.

Mai mult, David Foster nu avea nici un an de când venise în Google de la Amazon, acolo unde se ocupase de divizia de hardware și coordonase în mod direct apariția tabletelor Kindle, dar și a boxei Amazon Echo. Și se pare că după doar câteva luni petrecute la Google, se va întoarce tot la Amazon. Destul de ciudată această combinație. Mai trebuie menționat că Foster are în CV și alți giganți din IT-ul mare, precum Microsoft sau Apple, companii în care a coordonat tot proiecte hardware. Cine știe, poate Amazon are de gând să lanseze un produs revoluționar și avea nevoie de cineva potrivit pentru a o face. Cel puțin așa mi-ar plăcea să cred.

Oficiali ai Google au confirmat această despărțire, fără să o comenteze însă. Și au declarat că cel puțin deocamdată, atribuțiile lui David Foster vor rămâne în interiorul diviziei pe care o conducea, fără să fie numit un înlocuitor.

via Bloomberg

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep