HomeFeaturedFocusZTE a listat un Axon 7s cu chipset Snapdragon 821

ZTE a listat un Axon 7s cu chipset Snapdragon 821

Într-o perioadă în care lumea (și mai ales fanii acestui brand) aștepta versiunea Axon 8 de la ZTE, cu toate derivatele ei de rigoare, producătorul chinez vine cu o ușoară îmbunătățire a lui Axon 7. Nu este un lucru tocmai rău, pentru că rezultatul, ZTE Axon 7s, va fi echipat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 821, un pas în față în comparație cu varianta originală, care avea Snapdragon 820. Nici restul specificațiilor nu arată rău, așa că rezultatul este unul promițător.

Spun asta pentru că, dincolo de chipset, avem un display AMOLED de 5,5 inchi și rezoluție QHD, o cameră foto principală cu senzor de 20 de megapixeli, difuzoare stereo cu Dolby Atmos și un Android 7.1 Nougat. Ba mai mult, sunt voci de entuziaști care afirmă că telefonul va cunoaște un upgrade și la nivel de memorie RAM, acolo unde va veni echipat cu 6 GB, dar și la capacitatea internă de stocare, unde va crește la 128 GB.

Dacă și aceste zvonuri se materializează, atunci chiar avem un ZTE Axon 7s extrem de atractiv, care cu un preț cinstit de vânzare are ceva șanse să facă o figură frumoasă. Mai ales că modelul precedent a ieșit și pe piețe mai occidentale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep