HomeFeaturedFocusAlcatel Go Flip, un feature phone cu clapeta

Alcatel Go Flip, un feature phone cu clapeta

Uite că acest format de telefon, cu clapetă, care ar părea atât de depășit de vremuri, încă mai trăiește. Și nu este vorba despre un flip phone smart, ci despre un telefon simplu, din categoria așa numită feature phone. Cu alte cuvinte, Alcatel Go Flip este de două ori învechit, atât ca design, cât și ca funcționalități. Cu toate acestea, TCL, producătorul chinez care folosește brandul Alcatel, a adus oficial acest terminal tocmai în Statele Unite. Până la urmă sunt obișnuiți, aceeași TCL fabrică și telefoanele BlackBerry.

Alcatel Go Flip nu are cum să impresioneze prin specificații tehnice. Însă iată totuși o scurtă trecere în revistă a acestora: un procesor dual-core de 1,1 GHz, un display de 2,8 inchi și 320 x 240 pixeli, o memorie RAM de 512 MB și o capacitate internă de stocare de 4 GB. Plus o cameră foto de 5 megapixeli și un acumulator de 1350 mAh, plus suport pentru conectivitate LTE. Această ultimă trăsătură mă face să cred că nu este totuși chiar atât de neinteligent pe cât se spune și că ceva abilități mai răsărite tot are.

Fără să intru în detalii, vă mai spun doar că prețul său de vânzare se duce undeva pe la 75 de dolari, dar este combinat cu serviciile T-Mobile, rețeaua în care poate fi găsit deocamdată. Mai exact, un abonament de 3 dolari pe lună, pentru o perioadă de doi ani, este cam singura modalitate de a intra în posesia lui, pentru moment. Nu îmi dau seama dacă există intenții de a-l face disponibil și pe alte piețe și în alte forme, însă nici nu cred că cineva va suferi foarte mult dacă nu se va întâmpla.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep