HomeFeaturedFocusGionee a prezentat oficial S10, S10B si S10C, trei telefoane cu accente...

Gionee a prezentat oficial S10, S10B si S10C, trei telefoane cu accente pe zona de fotografie

În perioada de dinaintea acestei lansări oficiale, au mai ieșit la iveală detalii despre Gionee S10, dar nimeni nu a intuit că telefonul face parte dintr-o familie și că producătorul chinez pregătește de fapt trei terminale. Nu-i nimic, nu se supără nimeni, mai multe apariții înseamnă mai multe opțiuni pentru cumpărători și asta ar trebui să ajute, cel puțin în teorie. Odată cu acest anunț oficial, a venit și confirmarea unor zvonuri care spuneau că Gionee S10 va avea patru camere foto, două pe spate și două pe față. De altfel, toate cele trei dispozitive lansate de Gionee pun accentul pe abilitățile foto.

O să începem cu Gionee S10, terminal care vine echipat cu un sistem dual camera pe partea din spate, compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 8 megapixeli. Și pe partea din față avem un astfel de sistem dual camera, responsabil pentru selfie-uri, chiar mai arătos. Un senzor de 20 de megapixeli și unul de 8 megapixeli.

Telefonul este construit în jurul unui display full HD (1080p) de 5,5 inchi, protejat cu sticlă 2.5D și este prevăzut cu un chipset MediaTek Helio P25 cu procesor octa-core de până la 2,5 GHz și cu o memorie RAM de 6 GB. Acumulatorul are o capacitate de 3450 mAh, există abilități dual-SIM, conectivitate LTE, un senzor pentru citirea amprentei digitale și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Terminalul va fi disponibil în mai multe variante de culoare (Cherry Gold, Dark Black, Indigo Blue sau Primrose Green), începând cu data de 9 iunie, la un preț de vânzare de aproximativ 340 euro, valabil în China.

Gionee S10B este prevăzut cu același ecran full HD de 5,5 inchi, are pe spate un sistem dual camera cu un senzor de 13 megapixeli și unul de 8 megapixeli și este prevăzut cu o cameră foto frontală de 16 megapixeli.

Este prevăzut cu un chipset MediaTek Helio P10 cu procesor octa-core de 1,8 GHz, ajutat de o memorie RAM de 4 GB. Capacitatea internă de stocare este de 64 GB, abilitățile dual-SIM se păstrează, la fel și senzorul pentru citirea amprentei digitale integrat în butonul fizic home. Acumulatorul are o capacitate mai mare, ajunge la 3700 mAh. Prețul de vânzare este de aproximativ 280 euro, iar condițiile de disponibilitate sunt similare cu cele ale fratelui mai mare.

Ultimul membru al familiei este și cel mai slab. Gionee S10C. Are un singur senzor, de 13 megapixeli, pe partea din spate și aceeași cameră foto frontală de 16 megapixeli.

De această dată chipset-ul este un Qualcomm Snapdragon 427 (procesor quad-core de 1,4 GHz), ecranul este mai mic, de doar 5,2 inchi, scade și rezoluția, la 720 x 1280 pixeli. Memoria RAM rămâne de 4 GB, dar capacitatea internă de stocare scade la jumătate, ajungând la 32 GB. Se păstrează senzorul pentru citirea amprentei digitale, iar acumulatorul are o capacitate de 3100 mAh.

Prețul de vânzare este de aproximativ 200 euro și telefonul este deja disponibil în China.

Toate cele trei telefoane vin cu Android 7.0 Nougat și au ceva șanse de a ajunge și pe la noi, sub o altă denumire. În cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, magazinele online chinezești, care fac livrări și în România, rămân un sursă care, în ciuda riscurilor asumate, poate fi luată în calcul.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep