HomeFeaturedFocusAsus X00KD, un nou smartphone care se apropie de lansare

Asus X00KD, un nou smartphone care se apropie de lansare

Vizita pe care terminalul a făcut-o la TENAA pentru a fi certificat în scopul vânzării pe piața din China, mă îndeamnă să cred că este destul de aproape de momentul anunțului oficial. Și cum o astfel de vizită se lasă cu listarea specificațiilor tehice ale dispozitivului, putem deja spune că modelul X00KD (probabil că este doar un nume de cod) este un entry-level cu ceva pretenții de a trece în categoria de mai sus. Probabil că un preț atractiv l-ar ajuta, însă este prea devreme pentru detalii comerciale. Deocamdată să ne uităm la detaliile tehnice.

Telefonul este construit în jurul unui display de 5 inchi și rezoluție 720 x 1280 pixeli, în spatele căruia pulsează un chipset cu procesor quad-core de 1,25 GHz. Asta spune destul de multe despre pretențiile acestui smartphone. La nivel de memorii avem două variante. Una cu 2 GB de RAM și memorie internă de 16 GB și una cu memorie RAM de 3 GB și capacitate internă de stocare de 32 GB.

Lucrurile devin ceva mai interesante atunci când aducem în discuție abilitățile foto. Un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 13 megapixeli și unul de 8 megapixeli se va găsi pe spatele telefonului. Camera foto frontală este ceva mai modestă, doar 5 megapixeli. Însă capacitatea acumulatorului, de 4020 mAh, oferă o nouă surpriză plăcută. Avem și un senzor pentru citirea amprentei digitale, integrat în butonul fizic de pe partea din față, iar sistemul de operare este un Android 7.0 Nougat.

Așa cum am spus și mai sus, nu arată rău, însă prețul va fi decisiv pentru succesul acestui telefon. Din fericire, cei de la Asus au o politică destul de sănătoasă din acest punct de vedere, așa că telefonul ar putea fi atractiv.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep