HomeFeaturedFocusFOTO: un concept extrem de interesant de LG V30

FOTO: un concept extrem de interesant de LG V30

Departe de a reprezenta implementarea reală a viitorului flagship al producătorului coreean, design-ul propus vine totuși dintr-o sursă destul de demnă de încredere: celebrul leakster Evan Blass, cunoscut mai bine ca @evleaks. Asta mă face să cred că poate că cei de la LG au cochetat la un moment dat cu ideea de a reînvia acest design numit slider, care făcea furori cu ani buni în urmă. Am văzut că încă se mai scot de la naftalină forme de telefoane de mult apuse, iar Alcatel Go Flip este doar ultimul exemplu.

Ei bine, conceptul nostru de LG V30 se bazează pe acest design, iar ecranul secundar, elementul de identitate al seriei V de la LG, se va putea ascunde aproape în întregime sub ecranul principal. Doar o mică porțiune din el mai rămâne vizibilă, una care să arate notificările. În momentul în care telefonul este deschis, acest ecran poate căpăta diferite utilități, așa cum încearcă să ne convingă autorul.

Nu sună deloc rău, singura problemă pe care o văd eu este rezistența în timp a acestui al doilea ecran, care s-ar putea să capete urme de zgâriere în momentul în care face slide sub ecranul principal. În rest, s-ar putea să fie o idee interesantă. Până la urmă a experimentat și BlackBerry ceva asemănător.

via @evleaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep