HomeFeaturedFocusHuawei a prezentat oficial modelele nova 2 si nova 2 Plus

Huawei a prezentat oficial modelele nova 2 si nova 2 Plus

Asa par să fie scrise denumirile comerciale ale celor două telefoane, cu litere mici, nu este nicio greșeală. Însă nu numele este important, ci ceea ce au ele de oferit publicului. Huawei nova 2 și nova 2 Plus par a fi orientate înspre zona de fotografie. Ambele telefoane vin cu un sistem dual camera pe partea din spate, cu un senzor de 12 megapixeli și unul de 8 megapixeli, dar și cu o cameră foto frontală de 20 de megapixeli, dedicație clară pentru amatorii de autoportrete digitale.

Telefoanele propun o construcție metalică de tip unibody, cu un profil foarte subțire și cu ecranul protejat cu sticlă 2.5D, pentru un efect de rotunjire. Prima diferență apare, așa cum era normal, la nivel de dimensiuni. 5 inchi propune nova 2, în timp ce nova 2 Plus are un ecran de 5,5 inchi, ambele cu rezoluție full HD (1080 x 1920 pixeli), ambele cu tehnologie LCD LPTS.

Ambele terminale sunt prevăzute cu memorie RAM de 4 GB, iar la capacitatea internă de stocare apare a doua diferență. 64 GB pentru nova 2 și 128 GB pentru fratele mai mare. Automat, avem diferențe și la capacitatea acumulatorului: 2950 mAh, respectiv 3340 mAh.

Chipset-ul este un Kirin 659 cu procesor octa-core de până la 2,36 GHz și GPU MaliT830-MP2, iar sistemul de operare un Android 7.0 Nougat. Pe partea din spate, cele două telefoane sunt prevăzute cu senzor pentru citirea amprentei digitale. Gama de culori este destul de vioaie și include Aurora Blue, Grass Green, Gold, Obsidian Black sau Rose Gold. Mai merită evidențiate suportul pentru conectivitate LTE și prezența jack-ului de 3,5 mm.

În ceea ce privește prețurile de vânzare, nova 2  are un preț de 325 euro, în timp ce varianta mai mare, nova 2 Plus, va costa 375 euro. Vânzările sunt programate să înceapă pe 16 iunie, până atunci probabil că vom avea parte de campanii de precomandă.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep