HomeFeaturedFocusGalaxy Feel, un nou smartphone Samsung, anuntat oficial

Galaxy Feel, un nou smartphone Samsung, anuntat oficial

Este vorba despre un terminal destul de compact, lucru care devine tot mai rar în ziua de astăzu, cu un display de doar 4,7 inchi și rezoluție HD (720  x 1280 pixeli), cu trăsături de mid-range care ar trebui să facă față cu brio cererilor unui utilizator de nivel mediu. Deocamdată Samsung a lansat acest Galaxy Feel în Japonia, exclusiv printr-un operator, însă unele voci spun că terminalul se va bucura de disponibilitate globală, ceea ce ar trebui să fie o veste bună.

Dincolo de display-ul Super AMOLED HD de 4,7 inchi, avem un chipset cu procesor octa-core de 1,6 GHz, o memorie RAM de 3 GB, o capacitate internă de stocare de 32 GB, o cameră foto principală cu senzor de 16 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli, un Android 7.0 Nougat, un senzor pentru citirea amprentei digitale și un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh. Dacă adăugăm și o certificare IP68 care-i atestă rezistența la apă și la praf, avem imaginea unui smartphone chiar interesant. Despre care aș îndrăzni să spun că ar fi păcat dacă Samsung l-ar limita doar la piața din Japonia.

Evident, pentru ca rețeta succesului să fie desăvârșită este nevoie și de un preț atractiv. Nu există deocamdată detalii legate de acest aspect, însă împachetat în ofertele operatorilor, Samsung Galaxy Feel are șanse să facă o figură frumoasă de vânzări.

via Android Soul

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep