HomeFeaturedFocusLG Stylo 3 Plus, un phablet nou lansat oficial in Statele Unite

LG Stylo 3 Plus, un phablet nou lansat oficial in Statele Unite

Așa cum îi stă bine unui terminal din seria Stylo de la LG, terminalul vine cu un display mare și un stylus, ceea ce îl targetează către un public destul de clar. Poate de aceea producătorul coreean a ales să lanseze acest telefon în Statele Unite, acolo unde și predecesorii s-au mișcat ceva mai bine. Totuși, sunt șanse (mici, ce-i drept), ca LG Stylo 3 Plus să iasă și înspre Europa, motiv pentru care am considerat că merită două minute din atenția voastră. Poate există pasionați de phablet-uri cu pen, care, până la apariția acestui Stylo 3 Plus erau destul de bulversați de opțiunile existente pe piață și care acum ar putea fi mișcați de trăsăturile etalate de noul venit.

Trăsături pe care le trecem și noi în revistă, destul de rapid. LG Stylo 3 Plus este construit în jurul unui display de 5,7 inchi și rezoluție full HD (1080 x 1920 pixeli), în spatele căruia ticăie un chipset Qualcomm Snapdragon 435 cu procesor octa-core de 1,4 GHz, ajutat de o memorie RAM de 2 GB. Capacitatea internă de stocare este de 32 GB, iar la nivel de abilități foto avem o cameră principală cu senzor de 13 megapixeli și una frontală cu senzor de 5 megapixeli.

Un acumulator cu o capacitate de 3080 mAh, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spatele telefonului, un Android 7.0 Nougat și conectivitatea LTE sunt restul trăsăturilor care merită evidențiate.

Deocamdată telefonul este disponibil doar în rețeaua T-Mobile, cei care i-au și făcut un scurt unboxing.  Și doar în combinație cu abonamente. Însă poate fi obținut gratis la semnarea unui contract pe doi ani de zile, cu o valoare lunară de 10 dolari. Ceea ce nu sună tocmai rău. Va fi interesant de văzut dacă și în ce condiții va ajunge și prin Europa.

via AndroidPolice

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep