HomeFeaturedFocusFOTO: OnePlus 5, razboiul prototipurilor

FOTO: OnePlus 5, razboiul prototipurilor

Dacă din punct de vedere tehnic știm cam toate informațiile legate de configurația pe care OnePlus 5, viitorul flagship al producătorului chinez, o va propune fanilor, rămâne un mare semn de întrebare în legătură cu aspectul său fizic. Iar semnul ăsta de întrebare este departe de a fi clarificat, deși diferite surse încearcă cu disperare acest lucru. La distanță de doar o zi, au apărut două rânduri de fotografii care înfățișau un prototip de OnePlus 5 în lucru (nu ajuns la forma finală), destul de diferite. Presupunând că ambele sunt reale, diferențele dintre ele mă fac să cred că cei de la OnePlus sunt destul de nelămuriți cu privire la ce vor să exprime cu design-ul telefonului.

Singurul punct comun în afară de logo-ul OnePlus, este sistemul dual camera. Dar și acolo apar ceva diferențe între cele două designuri.

Dacă prima versiune, prezentată de Android Police, pare mai aproape de un telefon normal și automat mai credibilă, cea de-a doua nu are pe spate liniile de antenă, nu are jack de 3,5 mm și, are o așezare ușor diferită a sistemului dual camera de pe spate.

Cum aprecierea aspectului fizic al unui telefon este o chestie destul de subiectivă, iar configurația pe care se spune că o va avea OnePlus 5 este una impresionantă, chiar nu îmi fac griji în legătură cu designul acestui smartphone. Mă preocupă mai degrabă sistemul de vânzare ales de compania chineză care, la prima generație de terminale s-a dovedit o piatră de moară legată de piciorul terminalului.

via AndroidPolice

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep